Cat & Pau

Registre de Regals

 

Estimats amics i família:

En comptes de regals, us demanem que recolzeu les causes més properes als nostres cors:

La TESS Research Foundation busca la curació d’una malaltia neurològica rara que afecta a la nostra neboda i al nostre nebot. La GASOL Foundation està dedicada a reduir l’obesitat i infantil i promoure hàbits de vida saludable entre els nens, els joves i les seves famílies.

Gràcies per ajudar-nos a fer que el nostre somni d’un món més sa i feliç es faci realitat!

De tot cor,

Cat i Pau

Totes les donacions seran repartides equitativament entre ambdues fundacions.

donar
 
 

La TESS Research Foundation dona suport als nens i nenes amb Citrate Transporter Disorder (una malaltia neurològica genètica coneguda com encefalopatia epilèptica precoç), ajudant a finançar recerques pioneres al voltant d’aquesta malaltia. La cura pot estar a prop, ajudeu-nos a trobar-la!

 

La Fundació Gasol treballa per reduir els índex d’obesitat infantil i centra totes les seves energies i recursos a promoure i transmetre estils de vida saludables entre nens i joves, tant als EE. UU. com a Espanya. Ajudeu-nos a combatre aquesta pandèmia!

 
 

Si decidiu donar per un altre mitjà, com ara un DAF (fons de donacions en el qual el donant escull el propòsit de la donació), si us plau afegiu «Cat i Pau» en el concepte perquè puguem gestionar correctament la seva donació.

donar

La TESS Research Foundation i la Fundació Gasol són fundacions sense ànim de lucre, exemptes del pagament d’impostos.No s’han proporcionat béns o serveis en compensació per aquesta contribució. La vostra donació és deduïble de conformitat amb el que disposa la llei.

 
 
 
 
 

Gràcies

 
 
 
 
Facetune_03-06-2019-19-55-06.JPG